Over ons

Lameire Funderingstechnieken NV is een gespecialiseerde partner voor het uitvoeren van diepfunderingen en beschoeiingstechnieken.

Gaat u bouwen op onstabiele ondergrond? Of heeft uw bouwproject extra zware funderingen nodig?

Op basis van uw plannen en grondanalyse stellen wij u de juiste techniek voor. De studiedienst zorgt voor de nodige berekeningen en onze calculatiedienst maakt snel een duidelijke offerte.

We beschikken over een uitgebreid modern machinepark en goed opgeleide werfteams om uw opdracht veilig en snel uit te voeren.

 

 

 

Gespecialiseerde funderingstechnieken en beschoeiing worden alsmaar belangrijker.

De nog beschikbare bouwgronden hebben vaak een slechte grondsamenstelling omwille van hun locatie of eerdere constructies.

Gebouwen worden hoger en vereisen meer draagkracht in hun funderingen. Bouwputten voor kelders of ondergrondse parkings worden steeds dieper en vereisen meer stabiliteit bij het uitgraven.

Onze troeven

45 jaar expertise in ondergrond en technieken

We hebben ervaring met projecten in België, maar ook in Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Hierdoor zijn we vertrouwd met werken in de verschillende bodemtypes.
 

Flexibele aanpak en strikte werfopvolging

Bij dringende uitvoeringen, proberen wij u zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Eens de werf tot uitvoering komt, wordt deze strikt opgevolgd door onze project- en werfleiders. Bij onvoorziene obstakels, gaan wij over tot onmiddellijke interventie om een kwalitatieve en tijdige oplevering te garanderen.


Kwaliteit in uitvoering

De werken worden uitgevoerd door gespecialiseerde werfteams, elk met hun expertise. Wij selecteren onze leveranciers zorgvuldig zodat we met het beste materiaal uw werken uitvoeren. Tenslotte zorgt ons modern en performant machinepark voor een vlotte uitvoering en oplevering van de werken.


Competitieve prijs in fundering en beschoeiing

Lameire heeft een sterke positie in de markt van put- en paalfunderingen. Ook voor beschoeiing, en vooral dan Berlinerwanden en Soilmixwanden maken wij u een competitief voorstel. Prijsvoorstellen zijn steeds op maat van uw project en waar mogelijk stellen wij ook voordeliger alternatieven voor. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.