2FUND is geboren

2Fund is in juni 2019 ontstaan uit een fusie tussen Votquenne Foundations uit Kortrijk/Trazegnies en Lameire Funderingstechnieken uit Eeklo.

Een en ander is het gevolg van de gedreven ambitie van beide bedrijven om Belgisch marktleider te worden in totaal oplossingen voor zowel funderings- als beschoeiingstechnieken.

Daarnaast werden ook Exceptra, VQ Logistics, A.Vyncke en Revyson in de groep opgenomen. Deze bedrijven hebben een ondersteunende functie. Daar waar Exceptra en VQ Logistics de logistiek rond de werf verzorgt en waakt over de flexibiliteit van de machines en ploegen, zorgt Revyson voor een gedegen grondonderzoek en quality control. A.Vyncke zet zich in voor een doorgedreven professionalisering in de bemaling volgens de nieuwe normalisering en regelgeving.

Hoewel de fusie nog maar in de kinderschoenen staat, wil 2Fund verder uitgroeien tot een allround funderingsbedrijf om totaalprojecten te kunnen aanbieden. Zo werden de eerste stappen gezet voor de uitvoering van Jet Grouting.

Persoonlijk engagement en alles bespreekbaar en uitvoerbaar maken, staan centraal in de bedrijfsvoering. Telkens opnieuw proberen ze te beantwoorden aan de noden en eisen van hun klant zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid.